2010-09-30 17:02:15• hírek • Szatmár.ro

Győzni kell a VSK-nak!

Csak a sikert tudja elképzelni Palkó János, a szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatának edzője.

A szakvezető szerint bár elég jó csapat a Nemzeti Liga 5. fordulójában Szatmárnémetibe látogató Bukaresti VSK együttese, a hazaiak mellett szólhat, hogy újonc gárdáról van szó.

- A Steauától és a Dinamotól is szerződtettek játékost az idény előtt, viszont új a gárda, és kötelező győznünk ellenük - nyilatkozta portálunknak Palkó.

A Bukaresti VSK jelenleg csak gólaránnyal előzi meg a szatmárnémetieket a tabellán: a 11. helyen tartózkodik. A Szatmárnémeti VSK-nak létfontosságú a siker, hiszen ellenkező esetben jócskán lemarad az élmezőnytől. Ami a keretet illeti, Panazan nem játszhat, mivel megsérült a Resica elleni találkozón. Teremi elkezdte az edzéseket, de nem biztos, hogy visszatér szombaton, hiszen még fájlalja a vállát.

A mérkőzésre szombaton 11 órakor kerül sor az Ady Endre utcai sportterem.

Néhány meccset már lejátszottak az 5. fordulóból: Kolozsvári Univ Transilvania - Pandurii Tg. Jiu 35-22 (18-8), Székelyudvarhely HC -Nagyváradi VSK 35-24 (15-12), Temesvári Poli - Konstancai HCM 28-30 (13-15),

Az 5-ik forduló további találkozói: Szatmárnémeti VSK - Bukaresti VSK, Brassói Dinamo - Suceava- Univ Bucovina, Nagybányai Minaur - Bukaresti Steaua, Bákói Stiinţa Dedeman-Resicai UCM (ma, 20.30 órakor).


Győzelmet vár a szatmári edzőpáros
Győzelmet vár a szatmári edzőpáros


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: